Blog

Kilátó – Golden Milk Podcast

Somody Betty 2019 januárjában indította útjára a Golden Milk – A wellness podcast című műsorát. A témái sokszínűségét remekül összefogja a wellness és az öngondoskodás.

2019 augusztusában találkoztam a Betty podcastjával, és azóta is lelkes követője vagyok. A Hernás Dórival készített El Camino-s részt ajánlotta a Spotify miután a témában keresgéltem. Ezután már magától jött a többi, mire észbe kaptam már a régebbi adások nagy részét is meghallgattam, az újabbakat pedig vártam kéthetente.
Tetszik Betty beszéd stílusa, a hangja megnyugtató, az ember elkezdi hallgatni, és már ez felér egy kis wellness-el. Emellett pedig az is tetszik, ahogy a beszélgető partnereivel bánik, és szól hozzájuk. A témák sokszínűsége és sokszor komolysága ellenére igazi felüdülés hallgatni az adásait.
A témák különbözősége miatt sokan találnak az epizódok között olyat, ami megfogja őket.
Többek között beszél az identitás keresésről/megtartásról, a lelki egyensúlyról, és mindenhez olyan partnert választ, aki szakértői az adott témának. A japán szépségápolástól és táplálkozástól (az egyik kedvenc adásom) az Amerikában élő énekesnőig mindenféle ember megfordul nála, és éppen ettől olyan sokszínű az ő műsora.
Emellett pedig mindig szakít időt a szépségápolásra is, vendégeivel az utolsó percekben mindig feljön ez a téma, és remek kis praktikákat hallhat az ember. 
A különkiadásokban pedig sokszor beszél Kubáról, ami nem véletlen, hiszen a magyar mellett kubai vér csörgedezik az ereiben, és jól ismeri a kultúrát, amiről szívesen is beszél a hallgatóinak.

Az instagram (@goldenmilkpodcast) és Facebook oldalán is rendszeresen oszt meg szépségtippeket és recepteket, emellett pedig Wellnes workshopok szervezésében is részt vesz.

A podcast ITT érhető el Spotify-on.

Csak ajánlani tudom őt azoknak, akik egy kicsit is érdeklődnek a téma iránt, vagy egyszerűen szeretnének néhány tuti tippet, hogyan lehetnek egészségesebbek kívül-belül.

Ti hallgatjátok őt? Van tőle kedvenc epizódotok?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük